Rondleiding: Indian Summer op de boomkwekerij

Vlammend gekleurde bomen in de tuin dat wil toch iedereen!
Zaterdagochtend 21 oktober zijn we door boomkwekerij MABO in Randwijk uitgenodigd om daar te genieten van bomen met prachtige herfstkleuren. Tijdens een wandeling over de kwekerij vertelt Herman Mauritz welke bomen herfstkleur geven maar ook hoe je ze kunt planten, onderhouden en verzorgen. Ook laat hij zien hoe zo’n fraaie boom gekweekt wordt van kleine ent tot een vorstelijke boom.
We worden om 10.00 uur ontvangen met koffie/thee en iets lekkers op de kwekerij van MABO aan de Achterstraat 12, in Randwijk, tel. 0488- 491271
De rondleiding duurt tot 12.00 uur.
Er zijn geen kosten aan deze rondleiding verbonden.
U moet zich wel met naam en telefoonnummer voor maandag 16 oktober opgeven via GROEI & BLOEI OVER-BETUWE & LINGEWAARD onder vermelding van rondleiding MABO.

Zaterdag 21-10 2017

Het was een geslaagde ochtend, Niels Mauritz gaf een super goed betoog over de herfst met al haar kleurenpracht. Hij werd door de tuinliefhebbers van Groei en Bloei afdeling Overbetuwe de hemd van het lijf gevraagd. 

Landwinkel de Oogsthoeve was er ook met een stand om de mooie streek producten te laten zien, beleef ook eens de landwinkel de Oogsthoeve aan de  Boltweg 1 te Heteren richting Driel.