Uw partner in groen.

Prunus cer. 'Nigra' CONT SCHERMVORM 150Bx120H
Mabo boomkwekerijen, kwaliteit voor u!
Speciaal voor de drukbezette professional werkzaam in de groensector. Échte Mabo kwaliteit maakt het verschil. Onze bomen dragen ‘Mabo’s fingerprint’. Een vingerafdruk die kwaliteit garandeert.
Onze afnemers zijn:
Cash & Carrys
Groot groenvoorzieners
Handelaren
Hoveniers
Kwekers
Overheden (gemeente, provincie)
Vollegrondsteelt
Mabo heeft ongeveer 15ha. vollegrondsteelt
De vollegrondsteelt bestaat uit een breed en zeer exclusief assortiment laan- sier- park- en vruchtbomen. Vanuit de volle grond zijn we flexibel met het maken van vers uitgeleide vormbomen.
CONTAINERTEELT
Mabo Boomkwekerijen Heeft De Containerteelt In De Loop Der Jaren Uitgebreid Naar Ruim 2 Hectare.
Mabo Boomkwekerijen heeft een breed en zeer exclusief assortiment vormbomen in teeltzakken. De vormbomen worden 1 jaar in vorm gekweekt in speciale teeltzakken, daarna zijn de bomen geschikt voor uitlevering.
Containerteelt

Mabo Boomkwekerijen heeft een breed en zeer exclusief assortiment vormbomen in teeltzakken. De vormbomen worden 1 jaar in vorm gekweekt in speciale teeltzakken, daarna zijn de bomen geschikt voor uitlevering. Door het kweken op deze wijze toe te passen, ogen de vormbomen reeds volwassen in tegenstelling tot een vers uitgeleide vormboom. In teeltzakken gekweekte vormbomen zijn zeer uniform en dragen het frame op gelijke hoogte.

Mabo flexibiliteit

Dezelfde kwaliteit die u vindt onder Mabo’s vormbomen vindt u ook in Mabo’s volle grond bomen. Bestelt u vers uitgeleide vormbomen? Wij maken deze exact naar uw wens. Mabo staat gelijk aan zeer flexibel, wij zoeken altijd de juiste boom bij het door u gewenste maat frame. Zo hebben wij door de jaren heen al diverse vormen gemaakt voor onze klanten. Flexibiliteit en ervaring vormen samen de basis voor kwaliteit.

Historie

Sinds 1984 kweekt Mabo de beste kwaliteit bomen. Rond het jaar 2000 zijn we verhuisd naar de huidige locatie, waar we ons hebben gespecialiseerd in vormbomen. Op ons adres in Randwijk is de containerteelt in de loop der jaren uitgebreid naar 2 hectare.