Walnotenkoek

Walnotenkoek

Ingrediënten:

Walnotenkoek
100 gr boter
200 gr suiker
3 st eieren
125 gr walnoten (en wat halve voor garnering bovenop)
80 gr bloem
Evt. wat honing

 

Materialen:

Boterkoekvorm of springvorm van 24 cm doorsnede
Bakpapier op de bodem en de rand invetten.

 

Bereiding walnotenkoek: Smelt de boter in een pannetje. Meng de gesmolten boter met de suiker.
Meng één voor één de eieren door het mengsel. Voeg de verkruimelde walnoten en bloem toe en meng het homogeen.
Voeg evt. wat honing toe. Giet het mengsel in de bakvorm en garneer het met halve walnoten.
Bak de koek gedurende 30 minuten op 200 graden of 40 minuten op 180 graden (de koek is dan wat gaarder).

 

Succes en eet smakelijk.

TERUG NAAR: Rondleiding: Indian Summer op de boomkwekerij