Google+                  Mabo Google+

Boomkwekerij Bomen online kopen

De boomkwekerij  Mabo  is gelegen in het rivieren gebied van de Betuwe, in de provincie Gelderland bij het knooppunt Arnhem/Nijmegen, op de vruchtbare rivier kleigrond. Wij kweken een breed  sortiment laan- en sierbomen van klein tot groot, door de omvang en de specialistische vakkennis behoort Mabo Boomkwekerijen tot een van de toonaangevende bedrijven in de grootste laanboomteeltcentra van Europa, Tree Centre Opheusden (TCO).

De boomkwekerij van Mabo  bevinden zich op de stroomrug gronden, die al vele honderden jaren in gebruik zijn door de oorspronkelijke bewoners. Je vindt het rivierzand vanaf 60 cm tot 150 cm diep, de hedendaagse stroomrug gronden lagen voor de bedijking van de rivieren, aan de rivierarmen. Dit gebeurde toen de Rijn en de Waal zich een weg zochten door dit gebied.

Mabo Boomkwekerij werkt met een team van enkele medewerkers, die verschillen in leeftijden van jong naar ervaren, over dit team zijn taken verdeeld in de kwekerij zowel op het kantoor. Verder staan wij als team voor een optimale kwaliteit, een goede service en wat tegenwoordig bijna onmisbaar is à een snelle levering op het juiste moment, waar dan ook in Nederland.

Ons bedrijf heeft twee specialisaties, volle-grond  laan- en sierboomteelt en containerteelt (potcultures) alles bij elkaar een 20Ha groot. In de containerteelt hebben wij ons weer gespecialiseerd in vormbomen, grotere aantallen in een breed sortiment. bomen online kopen bomen online kopen 

Sortiment

Wij planten in de vollegrond elk jaar 20.000 bomen , die wij afleveren als twee keer verplante bomen in de maten 6/8 t/m 12/14 cm. Verder planten we ook 5.000 jonge bomen elk jaar, die wij doorkweken als drie keer verplante bomen, deze zijn verkoopbaar in de maten 12/14 tot 30 cm stamomvang. In container planten wij ook nog een paar duizend jonge bomen met daarnaast ook nog enkele duizenden vormbomen. Meer…

Informatie over bomen

 Bomendatabase

Top