Mabo Bookwekerijen Google+

 

 

 

 

 

 

Mabo boomkwekerij voor u

Mabo kwekerij kweekt speciale kwaliteit voor een druk bezette professional als u, bovendien werkzaam in de groen sector.

Historie

Sinds 1984 is Mabo al bezig met de beste kwaliteit bomen te telen. Rond 2000 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie, vanaf hier zijn we ons gaan specialiseren in Vormbomen.

De huidige locatie in Randwijk is in de loop der jaren uitgebreid naar 2 hectare containerteelt.

Vollegrond

Containerteelt

Mabo heeft een breed en zeer exclusief assortiment vormbomen in teelt zakken. De in teelt zakken gekweekte vormbomen, zijn minimaal 1 jaar vorm gekweekt voor uitlevering. Daardoor ogen deze al volwassen, in plaats van een vers uitgeleide vormboom.

In teelt zakken gekweekte vormbomen zijn zeer uniform en dragen het frame op dezelfde hoogte.

Mabo flexibiliteit voor u.

Onze kwaliteit wordt ook doorgevoerd in de volle grond, wanneer er vers uitgeleide vormbomen worden besteld, kunnen deze compleet naar uw wens gemaakt worden. Dat maakt Mabo zeer flexibel, wij zoeken altijd de juiste boom bij uw gewenste maat frame. Zo hebben wij al diverse vormen gemaakt voor onze klanten.

 Breed assortiment laan- park- en sierbomen met vreemde soorten zoals: Asimina triloba, Nyssa aquatica, Tetradium en nog vele anderen.

Onze afnemers zijn:                                                    

 • Cash & Carrys

 • Groot groenvoorzieners

 • Handelaren

 • Hoveniers

 • Kwekers

 • Overheden (gemeente, provincie)

 

Handel  en  Kwekers

Wij verkopen onze bomen hoofdzakelijk aan collega kwekers die deze bomen weder verkopen naar hoveniers, gemeenten, provincies en rijks-waterstaat, maar ook naar alle landen van Europa, hierbij zijn de belangrijkste landen Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Belgie en Frankrijk, maar de opkomende markten Rusland, Oekraine en andere Oost-europese landen mogen niet vergeten worden.

Hoveniers  &  Groenvoorzieners

Hoveniers zijn bij aan het goede adres, wij kweken in de vollegrond en  in pot hoofdzakelijk bomen voor de tuin, laan of park in een zeer uitgebreid sortiment, ook verzorgen wij regelmatig het hele beplantingsplan,  onder meer vasteplanten, heesters etc.  Omdat Mabo Boomkwekerijen ook groot sortiment bomen en vormbomen in container heeft staan, kunnen wij het hele jaar door leveren en u kunt uw project ook in de zomer maanden gewoon afmaken.

Cash  &  Carry

Wij zijn specialisten in het beleveren van Cash & Carry bedrijven, en bieden een speciaal sortiment in kleine en grotere aantallen en in diverse maten van een constante hoogwaardige kwaliteit, wij verzorgen voor speciale projecten ook opmaat vers geleide lei en dakbomen.

Export

Wij zijn als Mabo Boomkwekerijen gericht op de Nederlandse markt, maar toch gaan veel van onze bomen over lands grenzen via diverse handels kanalen, er staan na 30 jaar duizenden bomen in europese straten, lanen, parken en tuinen.

Een nieuw handels kanaal zijn intermediairs, die tussen de kweker en afnemer staat, hier als voordeel voor ons dat wij ons kunnen blijven richten op het kweken van bomen.

Handels voorwaarden:

 1. Wij verkopen onze bomen af kwekerij.

 2. Prijzen zijn altijd per stuk.

 3. Wij hanteren de H.B.N handels voorwaarden.

 4. Offertes zijn altijd zolang de voorraad strekt.

 5. Reclames altijd binnen 5 werkdagen.

 6. Het transport kunnen wij ook verzorgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn een Boomkwekerij die oog heeft voor mens, natuur en winst of beter bekend als People Planet Profit (ook wel: de drie P’s) is een term uit de duurzame ontwikkeling. Het staat voor de drie elementen, people (mensen), planet (planeet/milieu) en profit (opbrengst/winst), die in een harmonieuze wijze gecombineerd dienen te worden. (MVO) en daarmee voldoen wij aan de aan de belangrijkste keurmerken, als boomkwekerij komen wij zelfs op de CO2 balans postief uit. Duurzaamheid komt uit je hart en niet uit keurmerken.

 Top

[/two_third]

Assortiment

Foto’s

Loods

Bomen

Jonge bomen voor opplant

Dakvormen containerteelt

Boomkwekerij open grond